Skip to main content

2035.663

Tehty pieniä vikakorjauksia.

2030.646

 • Toteutettu päivitys lukemaan NMEA 2000:n ja muiden arvojen lukemia näytöllä reaaliajassa, aikaisemman yksi/sekunti sijaan.
 • Lisätty yö-tila toiminto (Asetukset > Näyttö > Automaattinen yö-tila). Ottamalla toiminnon käyttöön ruutu siirtyy automaattisesti yö-tilan väritykseen. Yö-tilan kirkkaudensäätöä voi muokata Asetukset > Näyttö > Yö-tilan kirkkaudensäätö.
 • Lisätty polttoainesensorin suodatus estämään äkilliset muutokset polttoainetank(e)issa. Toiminto voidaan ottaa käyttöön/poistaa käytöstä asetuksista (Asetukset > Vene > Polttoainetason tasapanotus.

 • Lisätty uusi toiminto näkymään sivupaneeliin: Trippi info. Toiminto näyttää polttoaineen kulutuksen, sekä käynnissä olevan matkan ajan ja etäisyyden.
 • Lisätty uusi toiminto näkymään sivupaneeliin: Trippimittari. Toiminto näyttää polttoaineen kulutuksen, sekä trippimittarin ajan ja etäisyyden (samoin kuin kojelaudassa). Trippimittarin voi nollata painamalla trippimittarin näkymää sivupaneelissa.
 • Lisätty välimatkan arvioinnin toimintoja. Matkat, reitit ja paikat voi nyt asettaa määränpääksi niiden omista menu-näkymistä (valitsemalla nämä ja käyttämällä tikkataulu-ikonia näkymän pohjalla). Uuden sivupaneelin näyttöön voidaan myös valita määränpää-toiminto näyttämään arvioitu saapumisaika ja polttoaineen kulutus.
 • Parannettu matkojen synkronointia palvelimelle sammutuksien yhteydessä.

 • Lisätty uusi näkymä sivupaneeliin makean veden, harmaaveden, ja käymäläveden vesitankkisensoreita varten.
 • Lisätty uusi toiminto nopeuden mittauksen päivitysvälin hallintaan. (Asetukset > Vene > Nopeuden päivitysväli).
 • Lisätty uusi toiminto määrittelemään polttoainetankin kokonaistilavuutta (Asetukset > Vene > Polttoainetankin tilavuus). Uuden sivupaneelin näyttöön voidaan valita välimatka-toiminto näyttämään arvioitu aika ja etäisyys, veneellä pystyy silti vielä ajamaan nykyisellä polttoainetasolla. Toinen uusi saatavissa oleva näkymä sivupaneeliin on toiminto, joka näyttää aina tämänhetkisen polttoainemäärän.
 • Lisätty sivupaneelin näyttöön uusi kompassi-toiminto, joka näyttää veneen kurssin graafisesti ja kompaktisti.
 • Lisätty sivupaneelin näyttöön uusi toiminto joka näyttää polttoaineen tason prosenttinumeroissa.
 • Parannettu tukea Navionics-karttaohjelmalle. Tämä on alustava askel kohti täyttä käytön tukea, joka tullaan ottamaan käyttöön seuraavassa julkaisussa (arvioitu ilmestyvän kesäkuussa 2020).
 • Korjaus GPS:n viikkonumerojen nollaantumisen aiheuttamaan ongelmaan, joka satunnaisesti esti yhteyden Q Experience:n palvelimeen.