Skip to main content

Uudistimme Q Experiencen Digital Switchin, joka kytketään veneen NMEA2000-väylään. Tämän kautta Q2 Display pystyy ohjaamaan veneen toimintoja helppokäyttöisellä hallintasovelluksella. Käyttölilittymä mahdollistaa veneen toimintojen käytön saman kytkimen kautta ja se voidaan helposti muokata venekohtaisesti halutunlaiseksi.⁠

Digital Switchissä on 20 täysin suojattua I/O-porttia, jotka on ohjelmoitavissa joko sisääntuloiksi tai ulostuloiksi. Sisääntuloihin voidaan kytkeä erilaisia kytkimiä, jotka voidaan ohjelmoida ohjaamaan automaattisesti ulostuloja. Kaikki ulostulot on suojattu vapaasti ohjelmallisesti säädettävällä sulakkeella, joka voi olla maksimissaan 10 ampeeria. Jatkuva kokonaisvirta Digital Switchillä voi olla jopa 50 ampeeria. Ulostulot voivat toimia digitaalisina ulostuloina tai himmennyslähtöinä (PWM).⁠