Skip to main content

Brändätty sinun veneillesi

Q216 smart navigation system

Täysi navigointipaketti

Tee venebrändistäsi älykkäämpi. The Q Experience navigoi brändisi täysin uudelle tasolle sen kokonaisvaltaisten palvelujen avulla. Saat kaiken ja vielä enemmän yhdessä kosketusnäytössä ja mobiilisovelluksessa. Jatkuvasti päivittyvä järjestelmämme muokataan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, olivat ne mitä tahansa.

Kustomoitava

The Q Experience on kustomoitu sinun venebrändillesi aina värimaailmasta laitteen toimintoihin ja integraatioihin saakka. Sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa brändiisi liittyvien tuotteiden ja kehityksen tuloksiin.

Kustannustehokas

Integroimme kaikki veneen ohjaimet ja toiminnot yhdeksi, käteväksi kokonaisuudeksi: Q Display -laitteeksi. Tämä kaikki toiminnot yhteen tuova ratkaisu on yksinkertaisuudessaan brändillesi kustannustehokkain tapa viedä veneily uudelle, älykkäämmälle tasolle.

Jatkuva ylläpito & tukiverkosto

Tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä kanssanne, kehittäen ja jalostaen Q laitteita brändisi toiveiden mukaisesti. Omistautunut tekninen tukemme ja avoin kommunikaatio takaavat sen, ettet milloinkaan jää yksin laitteeseen liittyvien kysymyksien kanssa.

Missio

Q Experiencen missio on tehdä veneilystä ja navigoinnista saavutettavampaa helpottamalla siihen käytettävää teknologiaa. Arvostamme ja korostamme aina  luottamusta ja läpinäkyvyyttä asiakkaidemme kanssa. Suunnittelussa ja tuotekehityksessä keskitymme käytettävyyteen, saavutettavuuteen, ja pitkäikäisten, älykkäiden teknologian ratkaisujen kehittämiseen.

Q216 smart navigation system

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meidän myyntitiimiimme tehdäksesi venebrändistäsi entistä älykkäämmän!

Niklas Öhman
CEO

Patrik Gustafsson
Myyntipäällikkö