Skip to main content

Q Remote 1 ja 2

Q Remote 1 and 2

Kauko-ohjaa Q näyttöä

Q Remote on Q Displayn kätevä lisälaite. Sen avulla voit käyttää järjestelmän toimintoja koskematta näyttöön.

Q Remoten ergonominen muotoilu mahdollistaa kaikkien toimintojen käytön vain yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi jää vapaaksi. Säädintä on helppo käyttää myös hanskat kädessä. Kaukosäädin on mahdollista kiinnittää veneen rattiin tukevalla kiinnikkeellä, jolloin molemmat kädet on helppo pitää ratissa esim. kovassa merenkäynnissä. Q Remote onkin korvaamaton apu vaativissa olosuhteissa.

 

Sopii oikea- ja vasenkätisille

Kaukosäädin kiinnitetään rattiin tukevalla pidikkeellä, joka sopii yhtä hyvin kummallekin puolelle rattia. Q Remoten symmetrinen muoto on helppokäyttöinen sekä oikea- että vasenkätisille.

 

Kymmeniä toimintoja

Q Remotessa on vain kuusi nappia, mutta yhteensä säätimeen mahtuu kymmeniä toimintoja. Eri toimintoihin pääsee käsiksi kaukosäätimen tiloja vaihtamalla: paina kaukosäätimen Tila-nappia, ja muiden nappien takaa löytyvät toiminnot vaihtuvat. Kaikissa Q laitteissa on Navigointitila, mutta jotkin tilat, kuten Uistelutila, vaativat tiettyjä lisälaitteita.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi lisää tietoa tuotteistamme. Q Experiencen avulla teet veneilystä entistä älykkäämpää!

Ota yhteyttä