Skip to main content

Q Digital Switch

Q Switch

Hallitse koko venettä Q Digital Switchin avulla

Q Digital Switch on Q järjestelmän oma digitaalinen kytkin, joka ohjaa veneen laitteita. Valot, pumput ja tuulettimet kytketään Q Digital Switchiin, joka yhdistää ne Q Displayhin. Q Displaysta löytyy helppokäyttöinen Veneen hallinta -sovellus, jossa laitteita voidaan kääntää päälle ja pois.

Q Digital Switch on suunniteltu erityisesti helppoa kustomointia silmällä pitäen. Q Displayssa oleva sovellus on helppo päivittää eri venemalleihin mekaanisen kokonaisuuden pysyessä samana. Tämä vähentää uudelleensuunnittelun kustannuksia ja nopeuttaa uusien venemallien suunnittelua. Q Displayn suurella kosketusnäytöllä on myös mahdollista esittää paljon sellaista tietoa, joka mekaanisien kytkinten tapauksessa jää piiloon.

Q boat settings in 210D smart navigation system

Veneen hallinta -sovellus

Veneen hallinta -sovellus on Q Displayn näytöllä aina vain yhden kosketuksen päässä: Veneen hallinta -symbolia koskettamalla sovellus liukuu minkä tahansa käynnissä olevan sovelluksen päälle. Sovellus sisältää helpon päälle/pois -kytkimen kaikille laitteille sekä liukusäätimen laitteille, joiden voimakkuutta (esim. valo tai ääni) on mahdollista säätää.

Sovelluksen sisältö räätälöidään aina venemalli- ja -valmistajakohtaisesti. Päivityksiin ei tarvita mekaniikan tai elektroniikan uudelleensuunnittelua, joten kustannukset ja kehitysaika pysyvät kurissa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi lisää tietoa tuotteistamme. Q Experiencen avulla teet veneilystä entistä älykkäämpää!

Ota yhteyttä